Cisowianka Perlage


Cisowianka prezentuje nową wodę mineralną. Cisowianka Perlage to gazowana naturalnym dwutlenkiem węgla woda o wyjątkowo delikatnym i subtelnym smaku. Swoją nazwę zawdzięcza specjalnej metodzie nasycania dwutlenkiem węgla, która sprawia, że bąbelki są drobniejsze i uwalniają się wolniej. Dzięki temu dłużej możemy cieszyć się jej smakiem. Metoda „perlage" stosowana jest tylko w niektórych światowych produktach, np. w wodach mineralnych klasy premium, a teraz także w nowej Cisowiance. 

Michael Mascha, uznany sommelier wody określił Cisowiankę Perlage jako doskonałą wodę do wszystkich potraw, a w szczególności do białego mięsa i drobiu: To świetna woda do obiadu, czy kolacji. Małe bąbelki nadają jej „szampańskiego" smaku i delikatności, jednocześnie niedominując nad smakiem potrawy.

Cisowianka Perlage została również doceniona przez International Taste & Quality Institute. Jury określiło Cisowiankę Perlage, jako produkt o wybitnym smaku, doceniając „równowagę pomiędzy mineralizacją a musowaniem", a także „powolne i delikatne uwalnianie się bąbelków". Cisowianka Perlage to ich zdaniem „znakomita, przejrzysta woda o odpowiednim poziomie nasycenia dwutlenkiem węgla". 

Cisowianka Perlage to jednak nie tylko wyjątkowa woda, ale także niespotykane opakowanie. Butelkę o pojemności 0,7 l wykonano z wysokiej jakości materiału łączącego w sobie zalety plastiku oraz szkła. Dzięki temu jest bardzo elegancka, a jednocześnie lekka i nietłukąca, a więc pozbawiona wad szkła. Głębokie, butelkowe kolory, a także tradycyjny kształt butelki i papierowa etykieta czynią z Cisowianki Perlage prawdziwą ozdobę domowych uroczystości, wykwintnych przyjęć, czy biznesowych spotkań.